.comment-link {margin-left:.6em;}

kHSw

Tuesday, November 09, 2004

Dolmen jobevent

(Sorry, this one is only for the people in Belgium, so I will continue in Dutch)

Uw carrière in hoogste versnelling? Met Dolmen start u alvast in pole-position! Kom op 1 december naar het Dolmen jobevent met aansluitend karting. Ontdek de voordelen van werken bij Dolmen, een dynamisch ICT-bedrijf, waar een "no nonsense" bedrijfscultuur centraal staat.

Dolmen is nu reeds één van de belangrijkste spelers op de Belgische ICT-markt en heeft de duidelijke ambitie uit te groeien tot de absolute nummer 1 in Java- en Microsoft-competenties, dit op zowel applicatief als infrastructureel vlak.
Maar daarvoor hebben we dringend nieuwe krachten nodig, mensen die de gedrevenheid en ambitie hebben om op hun terrein de beste kwaliteit na te streven. Dolmen voorziet de perfecte omkadering om uw talenten tot volle bloei te laten komen en uw carrière te sturen in de richting die u wilt.
Als ervaren informaticus hoort u bij ons thuis. Naast een uitdagende en afwisselende functie, kan u ook genieten van de uitgebreide knowhow van Dolmen, doorgroeimogelijkheden, .

Schrijf je in op
http://www.dolmen.be/NL/Evenementen/Specials/Dolmen+jobevent.htm
De mensen die mijn naam opgeven in het Commentaar-veld (of mij verwittigen dat ze komen), mogen bij aanwerving rekenen op deelname in mijn aanbreng-premie ;-)

Bij eventuele vragen mail je me gerust. Voor een overzicht van alle beschikbare functies kan je terecht op
http://www.dolmen.be/NL/Jobs/

Tot binnenkort?2 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home


 
Stefanie Worm is het liefste vrouwtje van de wereld.
Melina is de liefste schatsie van de wereld (Erik De Maeyer).